Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który SPAWN lepszy?

Quilt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry! Mam do was takie pytanie, który SPAWN według was lepszy? Ten pierwszy nie jest najwyraźniej, no, ale... jest :F Nie oceniajcie po jakości, lecz po wyglądzie, po staraniach, co zostało użyte - komendy czy ręcznie. Piszcie pod tym postem ''Pierwszy'' lub ''Drugi''. Pozdrawiam! :)

SS - 1:

Pierwszy

egPasy3.png

Pierwszy

SS - 2:

Drugi

adrw2jt.jpg

Drugi

Ten drugi jest z mojego filmiku, dlatego też taka jakość.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja będę bo podoba mi się pierwszy

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Szczerze, to żaden mi się nie podoba. Spawn zwykle świadczy o serwerze i włożonych w niego staraniach.

Jednak gdybym miał wybrać, to wybrałbym numer dwa.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy jest #1. Dlaczego? Lubie wooda i jego wygląd,fajnie wygląda, jeszcze nigdy czegoś w ten deseń nie widziałem. Lecz mógłbyś jeszcze go udoskonalić i dodać parę kolorków.

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy jest #1. Dlaczego? Lubie wooda i jego wygląd,fajnie wygląda, jeszcze nigdy czegoś w ten deseń nie widziałem. Lecz mógłbyś jeszcze go udoskonalić i dodać parę kolorków.

Ten pierwszy nie jest mój, to teraz ja powiem coś od siebie, hehe...

Ten drugi jest mój, budowałem go wiele godzin i bądź co bądź mi się podoba ten drugi (mój), jednakże jest dużo i o wiele lepszych SPAWN'ów, a więc swój oceniam tak pomiędzy 3, a 4/10, a jego spawn tak pomiędzy 1, a 2.

Pierwszy był zrobiony ''w 15 minut'' komendą ''hsphere'' - dowód autora, mogę dać jeszcze nawet i screen:

[19:18:53] Seebix: spawn budowany
[19:18:55] Seebix: w 15min: :D
Opublikowano

2 dlatego iż nad numerkiem 1 to 2 minuty roboty komenda postawić za przeproszeniem "g*wno" i koniec

ale estetycznie 2 wygląda całkiem całkiem

Opublikowano

Również podoba mi się spawn nr. 2.

Mimo, że nie ma może dużo przestrzeni, ale nie trzeba latać od jednego końca do drugiego aby przeczytać jakąś tabliczkę.

Opublikowano

@down

Wtrącę się, ale on wyraził opinię na ten temat, a ty się najwyraźniej - twórca drugiego spawnu nie zgadasz, po prostu zrozum to, że się ludziom nie podoba. Ogólnie tego tutaj by nie było, ale to jest zamiast cenzury na to, co było napisane.

Opublikowano

Również podoba mi się spawn nr. 2.

Mimo, że nie ma może dużo przestrzeni, ale nie trzeba latać od jednego końca do drugiego aby przeczytać jakąś tabliczkę.

Nie rozumiem ? Wystarczy sie nauczyc ze za tobą jest pvp/parkour/sg/freebuild. Takie trudne ? :) Albo po kolorach ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy do jakiego typu serwera chcesz spawn, mi osobiści bardziej się podoba 1, drugi jest mały, szarawy i nieciekawie wygląda.

userbar.png
Opublikowano

Drugi jest budowany w stylu modern , pierwszy bardziej normalnie jezeli chodzi o standardy.

Wybieram pierwszy.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

1

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...